Brecky

Finns det något bättre än hotellfrukost? Hotellet som vi bodde på hade verkligen allt, förutom nutella då men det är inget jag brukar vilja ha till frukost ändå så.

Göteborg

Har spenderat dagen i Göteborg och Kungälv, min bror har nämligen handbollscup så jag tittar när han spelar. Har hunnit mes mycket idag, bland annat att fika på vägen hit, shoppa loss på Göteborgs kex (hahaha!), tittat på handboll så klart och ätit. Sover på hotell här så kommer hinna med mer imorgon. Sitter på rummet och myser just nu men ska sova snart. Hoppas att ni också har en bra helg!

sommarplåganÅrets sommarplåga? Sommarplåga for sure om ni frågar mig. Gjorde misstaget att lyssna på den inte bara en gång utan två, sen satt den där störande texten som fastklistrad inne i skallen.

Rita Ora


And repeat

Stockholm

Bokade en sista minutenbiljett till Stockholm igår så sitter just nu på ett tåg med en vän. Ska mest shoppa, kommer säkert gå vilse också, vi är ju inte direkt kända för att ha bra lokalsinne... Haha!

Long Time


Gör ett tappert försök att städa rummet, wish me good luck cause I will need it!

Sunday

Har Spenderat dagen med lite plugg, lika bra att få det gjort. Annars har jag bara tittat på handbollen och käkat glass. Letade upp i princip allt sött och kletigt som fanns i huset och blandade ihop det, så det blev vaniljglass, chokladglass, banan, maräng, vaniljvisp, grädde, chokladsås och jordgubbskräm. Haha, en salig röra!

Bio

Har varit och ätit med två goa tjejer och spelat airhockey, haha. Fick stryk...
Ska snart på bio också, blir mysigt!

Training

Kände att jag hade ganska mycket energi kvar efter fotbollsträningen så körde zumba ett tag, sen gav jag mig på lite styrka. Använder oftast Nike training appen när jag kör styrka. Finns många bra workouts och det blir ju extra kul när man får poäng och belöningar.

RSS 2.0