trashed skull


 
 
Skulltop/Made by me   Jeans//Gina Tricot   Shoes/Converse   Rings/Bik Bok   Nailpolish/Depend 

Nelly shoes-Satchell

Visade bara runt 1:or på skolan idag, sen slutade vi. Skönt!
Skulle åka in en snabbis till stan efter skolan för att köpa nagellacksborttagningsmedel, och här sitter jag nu med ännu en jacka, en peplumtop, nagellacksborttagningsmedel (obviously) och ett par skor beställda från nellys rea.
Hade spanat på dessa Jeffrey Campbell perfect platform kopior under en längre tid och när jag såg att de var på rean för 120 kr kunde jag helt enkelt inte hålla mig!

First day of school

Patrick skulle in till stan idag så jag åkte med honom till skolan. Kom typ en timme innan jag ska börja dock, men det gör ingenting, det är ju lite kul att titta på alla 1:or som irrar omkring...;)
Blir hämtad av Patrick sen efter skolan också, blir mysigt det :)

Waiting

Ska spendera de sista timmarna av sommarlovet med Patrick, som är hemma från Norge en snabbis. Kommer bli toppenbra :)

Blood Bank- Bon Iver Cover

Har verkligen börjat gilla den här låten, vet inte varför jag gör edt egentligen. Har inte betingat den med något, texten påminner mig inte om något speciellt och jag är inte säker på att jag förstår den ens.
Men det är något med låten helt enkelt, kanske känslan i den bara helt enkelt. Tycker bättre om den här versionen av Kina Grannis än originalet av Bon Iver också...
 
 

Mushrooms

Tog en promenad med mamma i skogen och plockade svamp. Dock så började det regna direkt som vi gick ut (skräll!) men det var mysigt ändå och vi hittade ganska mycket kantareller. Stekte några och fixade mackor, hade glömt hur gott det är!

Lumberjacket

Blev helt kär i den här skinnjackan från Zara! Finns ju nästan bara skinnjackor i mc-modeller just nu, så denna quiltade skinnpajj känns som ett snyggt alternativ.

Back on lookbook

 
Ska bärja ta tag i allt nu som sagt, så har lagt upp en ny look på lookbook för att komma i gång. Bilden är inte från idag som ni kanske förstår.

new hair

Haft en underbar helg med Patrick, men nu är han tillbaka i Norge och jag är kvar i lilla Deje...
Har klippt mig btw, tror inte jag har haft så här kort hår någon gång förut (förutom när jag sparade ut det då, men började spara när jag var riktigt liten), ville få bort allt slitet och det var ganska mycket av håret om vi säger så... Men jag gillar det faktiskt, är till och med sugen på att klippa det ännu kortare! :)

All I know about the rain, I've learnt from keeping dry

Dålig uppdatering som vanligt... MEN nu ska jag verkligen försöka skärpa mig, efter helgen då för imorgon kommer Patrick hem så ska ta vara på varenda sekund med honom innan han åker igen.

Suomi

Lämnar landet igen, fast åker öster ut den här gången, till Finland för att hälsa på släkten. Kommer hem på fredag natt men kommer antagligen inte skriva något under den helgen heller. Ni överlever nog.

RSS 2.0