Roling Stone II

Outfit från i somras...
 
 

Ett till julkappstips!

Något som funkar att ge till alla är ju mobilskal! Society6.com har sjukt många fina skal för alla smaker, de passar alltså till både pojkvännen, tjejkompisen, lillebroshan eller föräldrarna (förutsatt att de har en mobil som skalen passar till såklart). Här är några av mina favoriter som mer än gärna skulle få pryda min iphone!
 
iphone
 

Summer is gone

om ni inte redan visste det...

Julklappstips!

Vet du inet vad du ska köpa till tjejkompisen? Den här nagellacksborttagningsmedlet från Depend kan vara en smart grej att ge bort.
Hur smidig som helst när man har bråttom. Man doppar bara ned fingret i den så försvinner nagellacket direkt. Använder min flitigt och rekomenderar den varmt! Och det är ju en lite annorlunda och rolig men samtidigt behövlig sak att få :)

13/12-12

Har överlevt ännu en dag, vilket betyder att det är en dag närmare jul! Och imorgon är det dags för SÄG-Spexet, tror att det kan bli lika roligt som förra året. I år heter föreställningen "Män som hatar SÄG men inte om det gäller din dotter", låter spännande!
Har några outfitbilder från i somras som jag tänkte ladda upp snart, vad tycks om det?
Har för övrigt bytt profilbild på facebook...det var på tiden! Dock så är bilden gammal, men duktiga Emelie har tagit den! :)

Hair

Vill ha tillbaka samma längd på håret som på bilderna nedan, fast lite kortare ändå. Samtidigt vill jag ha tillbaka mitt långa hår. Är ganska sugen på att färga brunt dessutom.Nej då, jag har absolut ingen beslutsångest!

coozy christmas

Mysiga pyjamaser, varma tofflor, sköna och fina underkläder och bara allmänt gosiga saker står högt upp på önskelistan i år kan jag lova!
christmas
 

Die math, die

Hade matteprov idag... Satt hela provtiden och nu sitter jag i biblioteket och pluggar...känner mig ungefär som på bilden under.

Finding Nemo

Lätt det snyggaste och coolaste skalet jag har sett! Från Society6.com för $35

new years eve

new years eve
 
new years eve by f-hagstrom featuring high heels

Ruffle party dress, 565 SEK / Ruffle party dress, 565 SEK / Motel sequin dress, 620 SEK / Lipsy zipper dress, 1 390 SEK / Reverse zipper dress, 695 SEK / Sequin dress, 480 SEK / Lipsy party dress, 1 175 SEK / Lipsy three quarter sleeve sequin dress, 1 175 SEK / High heels, 340 SEK / Peep toe heels, 320 SEK
RSS 2.0