blogg.se, devote eller sluta?

Förlåt för att min blogg är extremt tråkig och monoton just nu... Blir i princip bara inlägg om att jag tränat eller är på väg hem från skolan. En av orsakerna till enformigheten fick ni ju i förra meningen, skolan.
Sen är jag allmänt trött på min kamera, objektiv, vädret osv... Finns inget att fota just nu och ingen inspiration att hämta heller.
Har nog blivit lite uttråkad av att blogga på blogg.se också...

Har bloggat här i ca. ett och ett halvt år nu och har haft samma header i över ett år så det käns som att det är dags för en förändring!
Därför funderar jag på att börja blogga på devote i stället, eller att helt enkelt sluta och lägga ner bloggen. Just nu lutar det mest åt att lägga ner allt...
Men jag ska fundera lite och sen får vi se hur det blir, men fram tills dess får ni nog nöja er med denna tråkiga vardagsuppdatering.
Men finns det någon där ute som bloggar/har bloggat på både devote och blogg.se som kan berätta lite om vad ni tycker om dem? Vilken av deras blogg-appar som är enklast att använda osv ?

Chill

Har haft en riktigt soft skoldag. Började med bowling på idrotten, ganska god mat idag och sen så fick vi sluta tidigare. Ska plugga lite när jag kommer hem sen hade jag tänkt att jag skulle träna lite också.

I like it like that

Linger

Har tillbringat mycket tid på skolans bibliotek idag... Lyckades hitta fortsättningen på boken Frost av Maggie Stiefvater som jag läste för några veckor sen. Andra boken fanns dock bara på engelska men det är nemas problemas. Något som är problemas dock är att mina läxor antagligen inte kommer bli gjorda på grund av boken, haha.

Valentines day

Firar alla hjärtans dag genom att dejta min biologibok. Vi har varit näst intill oskiljaktiga under senaste tiden men har en känsla av att vårt förhållande är inne på sista versen nu... Är nästan säker på att han kommer dumpa mig imorgon efter provet, men jag kan ju ha fel...

Vad har ni för er idag då, fina läsare? :)

Espresso house

Sitter på espresso house och njuter av en latte och blåbärspaj eftersom att vi missade bussen. Har invigt helgen med att shoppa lite. Kan visa allt imorgon!

School all day long

På väg till skolan nu. Går till 16.30... Får se om jag överlever! I så fall bloggar jag ikväll.

Zumba

Fick zumba till wii på min födelsedag bland annat. Rekomenderar det starkt! Hur kul som helst och kör man seriöst så är träningsvärk dagen efter garanterat!
Och det är pefekt för oss som är lite sämre på det här med dans och sådant för kör man detta så är man ju antagligen hemma i vardagsrummet där ingen kan se hur man stapplar runt i otakt...

Studying

Så här ser det ut hos mig just nu. Kaffe och plugg! Tyvärr är det nog så här resten av min dag kommer se ut, fast ska försöka klämma in ett träningspass också.

Fruit sallad

Åt på mc donalds idag, bröt alltså mitt nyårslöft! Men det är okej, byter bara så att jag inte ska äta onyttigt på fredag eller lördag i stället. Kompenserade lite smått med en fruktsallad när sötsuget smög sig på.

2/2-12

Hade en toppendag igår med massa god glass! Har lyckats överlevet ännu än torsdag också så det var ju en bonus.

2/2-12

Hade en superbra dag igår med massa god glass! Lyckades även överleva ännu en torsdag (slutar ju 16.30...) så de var ju en bonus!

School

Fick lite presenter imorse av familjen :) Nu är jag på väg till skolan, ska visa runt en från 9an som funderar på att läsa natur nästa år. Shaima och Sozan ska också visa runt 9or så det kommer nog bli roligt!

17

Fyller 17 idag, ett år kvar till 18.

RSS 2.0