Oslo

Följde med Patrick "hem" till Oslo, stannar här till torsdag så kommer troligtvis inte uppdatera innan dess, men det är ni ju vana vid så...

Emelie Isaksen part II

Fler bilder från när jag fotade Emelie Isaksen. Lite mer redigering på dem här, ville prova lite nytt...

Dame

Har äntligen börjat bli friskare, så tar en sväng på stan med min vän. Har endel saker jag måste fixa...
Ska försöka lägga upp resten av bilderna på Emelie ikväll så håll utkik!
 

Sick

Dålig uppdatering igen... Men blev kidnappad av min pojkvän i fredags, visste inte att han skulle komma hem så han överraskade mig. Världens bästa pojkvän! Sov över hos honom fredag till lördag sen var han tvungen att åka tillbaka till Norge... Sen i lördagskväll var jag på gårdsfest. Gick hem ganska sent och det var en bit att gå, så gissa om jag inte blev förkyld?! Så jag tröstar mig med en smoothie, vattenmelon, sunes jul och vetskapen om att världens bästa kommer hem igen till helgen.

City

Är på väg in till stan för att möta upp en fin vän, har inte sett henne sen vi slutade skolan så det ska bli kul! :)

Emelie Isaksen

Några av bilderna från när jag fotade vackra Emelie Isaksen

Alex Cornell

Har hittat en ny favorit"youtube-artist", Alex Cornell! Akustiskt och enkelt med en magisk röst, just as I like it.
 

preview

Hade en fotosession med fina Emelie Isaksen förra veckan, fick supermånga fina bilder som jag ska dela med mig av snart!
Har även hunnit med en superrolig fotosession med en vän och hennes hästar. Jag som är rädd (eller jag var rädd, är inte längre...haha!) för hästar. Fick många fina bilder då med så håll utkik! :)

was zusammen gehört, findet zusamm

Har hänt endel sen jag skrev här senast. Har hunnit jobba i tre veckor och fått sommarlov på riktigt. Har haft en överraskningsfest för min vän som fyllt 18. Haft många fina kvällar med fina vänner. Och har ändrat min relationsstatus från "singel" till "i ett förhållande" så nu är jag världens lyckligaste tjej kan jag lova!
RSS 2.0