deep down I know I should cry, I should scream

Friday morning

Var smått deprimerad hela dagen igår på grund av datorn. Sjukt vad lite bilder och dokument kan få en att känna egentligen! Datakillen på skolan sa dessutom att han aldrig hade sett något liknande när jag gick dit med datorn, haha hur lyckas man?!

Idag är det ju i alla fall fredag så är glad ändå. Hade sovmorgon så fixade toast och smoothie till frukost. Dagen börjar bra med andra ord :)

:'(

Min dator dog precis, är inte precis så jätteglad just nu... Hade jättemånga bilder som jag skulle lägga upp här på bloggen som förmodligen är borta nu, för att inte tala om en och en halv termins skolarbete... Livet leker!

cinnamon buns

Sitter och skriver ett referat till svenskan och gör lite andra läxor. Mamma har bakat bullar idag så njuter av dem och jordgubbar.
Har haft en superkort dag i skolan, resvägen till och från skolan var till och med längre än själva skoldagen.
Åkte in till stan och åt på bk med några klasskompisar efter skolan och sen sprang jag runt lite i affärerna. Hittade dock inte det som jag letade efter så får fortsätta hålla ögonen öppna!

one thing

Better than candy

Har haft en dålig bloggdag, men en bra dag för övrigt. Haft utvecklingssamtal, gick bra :) Avslutade dagen med första fotbollsträningen på grus för i år och rundar jag av med Top model Sverige tillsammans med en smoothie och vindruvor. Som godis, fast bättre! :)

Monday morning

Överlevde gårdagens aktiviteter så nu är det dags för en ny vecka. Börjar dagen med idrott, ganska skönt att komma igång direkt på morgonen men det kommer bli smärtsamt tror jag...

off to soccer practice

Stockholm in b&w


(bild lånad av Sigrid Magnusdotter)

(bild lånad av Sigrid Magnusdotter)
(bild lånad av Sigrid Magnusdotter)

Food

Uppdaterade inte igår för blev sjuk och hade historiaprov idag så pluggade. Men provet gick bra tror jag. Firar just nu på bk. Ska ta en tur på stan med tjejerna sen.

Buss

Gick upp 05.00 idag... Var skapligt trött, men nu har vi på väg i alla fall. Har åkt i drygt en timme nu till och med. :)

Stockholm

Har sprunigt runt och fixat lite inför imorgon. Ska ju upp tidigt för att bege mig till Stockholm med klassen.
Vi ska kika runt lite på några museum och så, sen har vi bara två timmar fritt... Men jag borde nog hinna med en hel del på två timmar. Kommer bli roligt i vilket fall :)

(bild från Stockholm förra våren)

YOLO

Förlåt för att det blev olika storlekar på bilderna, har försökt fixa det men det funkar inte helt enkelt så ni får ha lite överseende den här gången.

study

Pluggar lite med skön musik at the moment, eller ja, spelar mest draw something... Så om någon har tråkigt så kan den ju lägga till mig och spela lite, min mail står ju i headern så ;)

flowers

Att jag gillar orkidéer är väl ingen större nyhet...

school

Har klarat av 1 km simning nu, tummen upp på det. Har två lektioner kvar, sitter på en av dem just nu fast har en kort rast.
Resten av dagen kommer tråkigt nog spenderas på plugg, har ganska mycket just nu.

workout

Ska dra iväg på fotbollsträning nu i 1,5 h, sen ska jag prova träningskläderna som jag beställt och se så att allt har blivit rätt.
 Efter det ska jag hem och äta lite snabbt och sedan är det dags för zumba och core i ytterligare 1,5 h.
Kommer kännas skönt imorgon, med simning på idrotten som är första lektionen dessutom. :)

(bild från futsalcupen vid nyår)

gina tricot

Gina tricot har överraskande nog fått in ganska mycket snyggt nu på senaste tiden. Fixade ihop ett litet collage av mina favoriter där i från just nu.

before I die

Igår hittade jag en "innan jag dör" lista om jag skrev för mindre än ett år sen. Kändes bra att kunna stryka lite saker från den redan, men jag skrev ner några nya saker att göra också.
Satt ocg bläddrade lie på weheartit och satte ihop en lista med bilder där i från, alltså inte mina för de kommer senare :)

neeeeew


Lyckades tyvärr inte få till rätt färg på bilderna på jackan, den är grönare i verkligheten.

readers' request

Brecky

Hade sovmorgon idag också, ganska så skönt fast går till 15.40 idag vilket är ganska så oskönt... Ska nog springa runt lite på stan efter skolan också.

Gjorde min favoritfrulle idag också, vaniljyoghurt, flingor, skivad banan och kanel. Hur gott som helst!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1960467/images/2012/pic_193080582.jpg" class="image">

Yesterdays

Insåg dock att jag skulle frysa ihjäl och trilla och dö ganska snabbt efter att jag tog bilderna, så jag bytte till converse och vinterjackan. Gå gärna in på min lookbook och ge den en hype!

Starships

Morning

Hade sovmorgon idag men vaknade ganska tidigt ändå så har passat på att läsa lite i The truth about forever av Sarah Dessen. Ska redovisa den på engelskan om några veckor så lika bra att börja läsa lite redan nu i st'llet för att skjuta upp det till sista dagen (som jag för övrigt är proffs på).
Har mardröms dag i skolan, går till 16.30, bussen går 16.50 och de tar ju ett tag innan den är framme...
Så blir nog inte mycket uppdatering idag, men ska försöka fixa till bilderna på gårdagens outfit i alla fall.

smoothie

Överlevde kemprovet idag, och resten av dagen också för den delen. Har fixat ihop en smoothie som jag njuter av samtidigt som jag förbereder mig mentalt för skolveckans jobbigaste dag.
Tittar på Erik och Mackan-Knäcker den manliga koden också, rätt så roligt :)

Mys

Ligger i soffan och myser med katten fastän jag verkligen borde plugga... Men ska ta mig i kragen snart och försöka förstå lite av kemin, har ju prov imorgon...

orchid

back

Har tänkt en del under lovet och bestämmt mig för att förtsätta blogga här. Har fixat till en ny header, den ser är ganska lik den gamla dock... Gjort om menyn överst i bloggen också så nu är det bara att köra igång igen!

RSS 2.0