Pope does it again!

Har lyssnat igenom Ron Popes nya album, bra som vanligt! One grain of sand är dock den som har fastnat mest hittils.

Sunny

Ligger i solen med vovven och en smoothie och har det allmänt bra.

Chill

Sitter på waynes uteservering och njuter av vädret. Har gjort nationella proven i 2c idag också. Gick inte så överdrivet bra. Var riktigt svårt faktiskt.

Ombre nails

Testade att göra ombre nails igår, var enklare än jag trodde. Var ganska slarvig dock, ska göra noggrannare och med tre färger så fort min beställning från elf kommer.

Nog om det, dags att tagga till cooperstestet i skolan nu på morgonen. Kommer få mycket sämre tid än förra gången...

Tjäna pengar med Bloggerfy

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?

Följ mitt mode

Nu kan ni enkelt följa mitt mode på Mylovebasket Jag har nyligen skapat min egen modeshop eller Lovebasket. Här kommer ni kunna ta del av kläder, skor och annat mode som jag gillar. Ni hittar min Lovebasket *//här*// http://fridahagstrom.mylovebasket.com/. Super kul om ni även börja följa mig!

Mylovebasket

Hittade precis en ny sida Mylovebasket.com där man kan skapa sin egen webbshop och spara alla kläder som man gillar! Man kan även följa andra personers mode och även tjäna pengar genom att sälja kläder från sin Lovebasket. Har ni en egen Lovebasket? Verkar riktigt kul!

Bikini för sommaren

Har ni handlat någon snygg bikini till sommaren? Upptäckte att det fanns över 200 bikinins på Mylovebasket. Hur många som helst i alla prisklasser och från flera olika varumärken. Frågan är bara vad man ska välja. Vad tycker ni om dom på bilden?

Snygga klänningar på Mylovebasket

Var inne på Mylovebasket idag för att leta inspiration för att den rätta sommarklänningen. Hittade flera snygga klänningar som jag skulle kunna klicka hem, men som vanligt är det svårt att bestämma vilken. Vad tycker ni om klänningarna på bilden?

Galet

Sitter inne i arenan nu och Kristianstad i orange spelar mot Sävehof i svart. Hela arenan är orange typ förutom ett litet hörn och killarna bakom mig...haha. Arenan tar ju in ca 13.000 när den är fullsatt under sportevenemang och jag ser inte en enda ledig stol just nu, så det är lite volym här just nu... ;) hejar såklart på Kristianstad också! Kan tyvärr inte ladda upp någon bild just nu, blogg.se samarbetar inte riktigt med mig...

Malmö

Tillbringar helgen i Malmö, hälsar på hos släktingar just nu. Senare ska vi till Malmö arena och titta på SM finalerna i handboll.

Boyfriend

Tycker nästan lite synd om Justin Bieber när han Tyler Ward gör en cover på hans nya låt och gör den så brutal bra, kommer inte ihåg hur originalet låter ens...

Söta grodan

Hade halvklass idag vilket betyder håltimme... Spenderar rasten på söta grodan med favorittjejerna och en fika.

Mat

Sitter ute i solskenet med mamma och äter kycklingsallad. Resten av familjen är i Finland så det är bara vi hemma, käns tomt. Fast kommer bli ännu värre för imorgon åker mamma till Örebro så det blir bara jag kvar... Kan bli intressant, är ju nästan aldrig hemma själv och fixar ju aldrig mat själv heller...

RSS 2.0