Friday!

Friday I'm In Love-The Cure har aldrig varit mer assande än vad den är just nu! Sitter på första lektionen som är slut om några minter, sen ska vi ha idrottslektion och då ska vi bara chilla på det nya äventysbadet på Sundsta och efter det slutar vi. Men bäst av allt: idag kommer Patrick hem!
 
Såg förut att Holister har rätt mycket snygga saker på rea, och ännu mer snygga plagg som inte är på rea. Priserna där i från är ju inte så farliga ändå, synd bara att frakten är så fruktansvärt dyr!
 
hollister
 
hollister by f-hagstrom featuring a cotton camisole

Hollister Co. lace button up shirt, 230 SEK / Hollister Co. , 265 SEK / Hollister Co. , 100 SEK / Hollister Co. cotton camisole, 195 SEK / Hollister Co. cotton camisole, 80 SEK / Hollister Co. , 165 SEK

Soon over

Nu är längtan snart över, för ett tag i alla fall... Nu är det bara torsdag kvar, sen på fredag kommer min skatt äntlligen hem igen! Nu sitter ni nog som frågetecken och förstår inte vad jag babblar om... Men Patrick har varit på semester i drygt två veckor.
Att vi inte ses på ett tag är ju i och för sig inte ovanligt, men nu har vi inte kunnat skypea och det har haglat prov och andra svårigheter så de här veckorna har varit lite extra tunga.
Men på fredag blir jag lätt igen! Så mitt lillördagsnöje består av att städa rummet och läxor, så att allt är gjort tills helgen. Annars är det nog bara Grey's Anatomy som väntar mig ikväll. Vad ska ni få som fortfrande kikar in här göra ikväll? Hoppas att ni har något roligare för er än städning och plugg!

25/11-12

Var på klassfest igår, trevligt värre! Åkte hem ganska tidigt dock för hade fotbollsträning (äntligen!!) idag. Kom precis hem från den och nu är det pluggmode som gäller...

RSS 2.0