Emelie Isaksen

De sista bilderna från när jag fotade Emelie Isaksen i somras.
 

Vinnaren av veckans blogg + ny omgång

Vinnaren i veckans blogg blev Ewelies. Grattis till henne! :)
 

Sully part II

 
 
 
 

I WILL

Älskar verkligen Under Armor! Allt som jag har provat från det märket har varit så himla skönt och det finns hur mycket snyggt som helst på deras hemsida. Hoppas att affärerna här i Sverige får in mycket mer av Under Armour snart :)
 
I WILL
 
I WILL by f-hagstrom featuring fleece pants

Sully

Sally var tydligen en han, så nu går han under namnet Sully i stället.
 

Veckans blogg + ny omgång

Lite försenat, men vinnaren av veckans blogg blev Emma Mäki! Stort grattis till henne! :)
 
Vann du inte? Då kan du anmäla dig till veckans blogg igen. Allt du behöver göra är att kommentera att du vill vara med, så dras vinnaren nästa fredag :)

Lycka till!
 
 

Till er som börjar 1an

 • Klä dig i något som du känner dig bekväm i första dagen. Jag lovar dig att alla andra kommer tänka mer på hur de själva ser ut och hur de hittar till salen de ska vara i än på hur du ser ut.
 • Ta med dig penna, sudd och en mapp första dagen. Det är oftast mycket papper som ska fyllas i/tas med hem till dina föräldrar under den första dagen.
  Ett foto på dig kan också vara bra att ha med om din skola använder sig av skolleg, busskort och så vidare. 
 
 • Försök att komma in i tempot direkt och häng med från början! Tempot på gymnasiet är överlag lite snabbare än på högstadiet så det är bra att komma in i det från början.
  Och om du skulle hamna lite efter i t.ex. matten se till att du tar igen det direkt i stället för att skjuta upp det.
 •  Investera i en snygg och bra kalender som du tar med dig till varje lektion! På så sätt får du stenkoll på alla läxor, prov och inlämningar. Där kan du ju även hålla koll på när du ska träna, om du ska träffa någon efter skolan eller allt annat som du ska göra.
 
 • Använd din mobil och nätet! Det finns jättemånga appar som du kan ha användning av för att göra ditt skolarbete effektivare så att du har tid att göra annat.
  Jag har t.ex. en app som jag använder för att förhöra mig själv på glosor med när jag sitter på bussen. Och på internet finns det en hel del forumsidor där du kan få hjälp av andra och ex. sidor med genomgånger i matte anpassade efter vilken kurs du läser.
 • Utnyttja tiden! Det är inte alltid det roligaste att sitta på en håltimme och plugga kanske, men då får du ju å andra siden mer ledig tid efter skolan. Eller om du kanske ändå måste vänta på bussen ett tag så kan du ju lika gärna göra läxan då.
 • Du har säkert hört det tusentals gånger förut och det låter verkligen klyschigt, men var dig själv och slappna av. Du kommer få jättemånga fina vänner som kommer tycka om dig för den du är!
 

New Shoes

*Tidsinställt*
 
Hittade dessa på Dinskos rea för någon vecka sen. Hade faktiskt inga sandaler innan jag köpte dessa så det var ju superlägligt.
 

Bye Bye Sweden

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg!
 
Åker till Finland imorgon och hälsar på min släkt där. Lägligt nog har jag tappat bort laddaren till mitt kamerabatteri, så jag kan inte lova några bilder alls där i från eller bilder huvud taget på ett tag...
Någon som vet hur man kan ladda canon eos 1000d utan laddare? Eller har ni tips på var man kan hitta en nya laddare till den? Är desperat...
 

Cro-Whatever

Som jag har sagt tidigare, jag är en riktig sucker för tysk musik. Brukar dessutom lyssna på den här (och andra låtar av Cro) när jag tränar. Tänker inte på att det är jobbigt då utan jag försöker förstå vad som sägs i låten.
 

Veckans blogg + ny omgång

Vinnaren av veckans blogg blev söta Celine! Stort grattis till henne! :)
 
Vann du inte? Då kan du anmäla dig till den nya omgången av veckans blogg. Allt du behöver göra är att lämna en kommentar om att du vill vara med. Vinnaren dras nästa tisdag med hjälp av random.org :)
 
 
 

Sally

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg här!
 

I torsdags köpte vi en kattunge, så nu har vi en ny liten familjemedlem. Vi kallar henne för Sally :)
 

vinnaren av veckans blogg + ny tävling

Jag har nu fått fram vinnaren av veckans blogg med hjälp av random.org och vinnaren av veckans blogg blev Linnea, Elsa och Nellie som driver bloggen http://bluueeandgreen.blogg.se/
Stor grattis till er tjejer! :)
 
 
Tänkte att vi kör på en till Veckans blogg tävling. Samma regler och vinnaren utses på samma sätt.
Så kommentera bara att du vill vara med så dras vinnaren nästa måndag! :)
 
 
 

Lost in the woods

 
Ytterligare lite bilder från senast jag fotade vackra Emelie Isaksen.

Blue & Red

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg här!
 
 
Blue & Red
 
Blue & Red by f-hagstrom featuring a rose bracelet
RSS 2.0