The perfect spring outfit

brown jacket

Något som jag tycker är underskattat är den bruna jackan i skinn eller mocka. Det är verkligen huuuuur snyggt som helst! Bruna skinnjackor tycker jag är lite finare när de ser lite gamla och använda ut.
Untitled #9

Trenden med armyinspirerade jackor håller i sig även i vår, vilket jag absolut inte har något emot! Tycker att det är väldigt fint att matcha armyjackan med en söt blus, vilket jag troligen kommer köra på under våren och sommaren.
Och ingen har väl missat leotrenden? Skinnjackan med leodetaljer till höger är helt klart min stora favorit! Även den skulle nog göra sig fin till en flickig blus. Den skulle nog i och för sig göra sig fin till vad som helst.
 
 
Untitled #10

Bubbleroom har massor av söta och flickiga toppar i ljusa härliga färger att matcha jackorna ovan med, här ser ni mina favoriter!
 
Untitled #11

Och vad vore våren utan de perfekta skorna? Härliga varma boots under den tidiga våren då det fortfarande är snöigt och isigt. Och när all snö och is är borta så är det dags för de där perfekta ballerinaskorna och alla underbara klackar. Jag skulle verkligen inte tackat nej till att få promenera runt i skorna ovan under våren som kommer.
 
Om ni är lika sugen som jag på att traska runt i alla dessa fina kläder och skor så hittar ni dem här på bubblerooms hemsida!

Oslo again

Har flytt till Oslo för att vara med min skatt över lovet. Kom hit i söndags och om det går som det är tänkt så stannar jag här tills på måndag. Tänkte till och med ta med mig kameran den här gången men jag packade i sista minuten (som vanligt...) och glömde den...
 

Orchid

Vagabond

Det börjar bli dags att tänka på vår och sommarskor nu, och Vagabond har släpp en ny kollektion som har en hel del fint som kan pryda era fötter under den ljusare delen av året. Här under har ni mina favoriter. Ballerinaskorna är enkla och stilrena, percis som ett par ballerinaskor ska vara. Och jag älskar färgen och på klackarna, som dessutom ser väldigt bekväma ut!
I Vagabonds kollektion hittar ni både ballerinaskor, spetsiga tår, herrinsiprerade loafers, pumps och sandaletter. Du kan även hitta grova sulor med en sportig touch. Det finns endel godbitar i herrkollektionen också. Där hittar ni loafers och snörade varianter i både skinn, textil och mocka. Även i herrkollektionen finns sportinfluenser.
Är ni sugna på att se mer? Ta er en titt på videon här under eller tryck på länken som finns bredvid videon!
Kolla in Vagabonds nya kollektion

winter

Jag hatar verkligen snö, men jag måste erkänna att det här är ganska fint!

Plaid shirt

 
  En gammal outfit som jag glömt visa för er.

- Give Me Your Hand (Best Song)-The ready Set

Fruktansvärt svårt att sitta still eller vara tyst när man hör den här låten. Så energifull att hälften vore nog. Så den lyssnar jag flitigt på när jag tränar, särskillt när jag springer. Helt klart en av favoriterna just nu! :)
 

18 osv.

Ganska länge sen jag skrev här och mycket har hänt sen dess. Jag har hunnit fylla 18 år (1 februari).
Gick runt och deppade hela dagen för att Patrick inte kunde komma hem den helgen, men senare den kvällen knackade det på dörren och där stod han med blommor och choklad! Världens bästa pojkvän helt klart!
Har blivit firad av släkt och vänner. Det var vår-väder under en helg. Men sen tog vintern nytt grepp om Värmland och träden har böjt sig för snön, vilket är väldigt fint.
Jag åkte till Oslo under helgen och hälsade på hjärtat mitt. Hade en mysig kväll på Oleary's och åt på tok för mycket pommes frites dagen efter.
RSS 2.0