Daniel Wellington

Är grymt sugen på att klicka hem en Daniel Wellington klocka i rose gold. Brukar ju mest ha silver på mina smycken men just en DW klocka med läderband känns mer rätt i guld faktiskt.

No connection

Har inget internet hemma igen... Tack bredbandsbolaget, nog upplever man mer med er i alla fall, mer av den riktiga världen istället för datavärlden.
Tänkte i alla fall skriva det bara så att ni vet varför det är tomt här ibland.

begie shoes

 

Wanted

Native
 
Native by f-hagstrom featuring runwaydreamz shorts
 
Är grymt sugen på att klicka hem den mönstrade tröjan. Tänk att ha den på sommaren matchad som i kollaget ovan! Den funkar ju bra nu med om man matchar den med helsvart också. Lyfter en vardaglig outfit.

Grey sweat

 

Jullovet

Då var det bara timmar kvar av det här lovet då... Sitter för tillfället hemma på mitt rum ensam, det var länge sen jag gjorde det senast. Har ju sovit mest hos Patrick när han var hemma och sen följde jag med honom till Oslo.
Men det har varit ett bra lov i alla fall. Har firat jul med både min familj och min älskades, har varit på bio några gånger och har varit i stan ofta och har ätit god mat ute, både i Sverige och i Norge. 
Firade nyår i Oslo och även om jag satt där med världens förkylning och trodde att jag skulle dö vid tolvslaget så var det den bästa nyårsafton jag varit med om, för jag fick börja året med honom.
Åt världens godaste ceasarsallad på Oleary's med min skatt.
Vid Karl Johans Gate har de en sån där mysig skridskobana som man brukar se i julfilmer och så. Så himla mysigt med alla ljus runt omkring och allt.
 
RSS 2.0