Länkbyte!

Kolla in Hannas blogg här!! :)

Hair

Så här har mitt hår sett ut idag. Det har blivit ganska långt igen, känns som att det bara var någon månad sen jag klippte av det dock. :)

Roses

Emelie Isaksen

 Och den här supervackra tjejens blogg hittar ni här!

Smoothie

Har haft en riktigt bra dag idag, trots den obligatoriska söndagsångesten. Har tränat fotboll och det var roligare än det varit på länge.
Allt känns så mycket lättare och roligare nu när man faktiskt vet att man har ett lag att spela i till sommaren. Och vilket skönt lag det verkar bli. Riktigt goa tjejer!
 
Provade även att göra en ny smoothie idag. Jordgubbar, hallon och apelsinjuice består den av. Mätte inte hur mycket jag hade i av allt, man får helt enkelt prova sig fram och se vad man själv tycker om :)
 

Kitten

Vår katt Missan fick en liten kattunge igår. Hur söt som helst! Och då har den inte ens fått upp ögonen än heller :) Och pälsen ser lite speciell ut just nu. Den är svart/mörk på huvudet och så blir den ljusare och ljusare mot svansen, näsan som en ombre :)

Heart of snow

En av bilderna från när jag fotade vackra Emelie Isaksen. Henne blogg hittar ni här!

Lullaby-Chester See

God natt!

On our way to spring

Jag har det bra här i Oslo, vädret är helt underbart! Tog en springtur igår till hamnen bland annat och idag ska vi titta på United-matchen på Oleary's.
Det blir bättre uppdatering när jag kommer hem och så, det lovar jag, men just nu vill jag bara ta vara på de sista dagarna jag har kvar av lovet här med min skatt.
Bild från en fotografering för några veckor sen med Emelie. Ni kommer få se fler bilder snart!
RSS 2.0