Same Love

Så hilma fint, både låten och musikvideon. No freedom till we're equal, damn right I support it!

Bedroom Interior

 Lite saker som skulle passa bra i mitt rum. Allt är från Ikea förutom krukan, den är från Ica.
 

Workout

Sitter och myser med min älskling och en jordgubbs- och blåbärssmoothie efter en simtur i bassängen. Det är verkligen så sjukt skönt att simma, man märker knappt att man blir trött!
 
Och imorgon ska jag på en föreläsning med skolan som hålls av en buddhistisk munk vilket kommer bli väldigt intressant :)


Brecky

Börjar söndagen på bästa möjliga sätt med en frukost bestående av jordgubbssmoothie, banan- och kiwiskivor och havregrynsgröt med jordgubbar. Idag står plugg och zumba på schemat :)
 

Julklappstips

Nu är det bara 33 dagar kvar till jul! Jag brukar alltid vara ute i sista sekunden med att köpa julklappar men i år ska jag försöka få allt fixat i tid! Dock så är det så svårt att komma på vad man ska köpa till alla och det blir ofta ungefär samma saker som förra året och det är ju inte så kul…
Jag brukar även ha svårt för att komma på vad jag själv önskar mig i julklapp. Men på minajulklappstips.com finns hur mycket tips på julklappar som helst! Tipsen är dessutom indelade efter kategorier så att det blir lätt att hitta tips på julklappar som passar att ge till t.ex. pappa eller ditt småsyskon.
Jag satt och bläddrade runt lite och hittade de här roliga tipsen.

 

Den första bilden från väster är på en pryl som man kan framkalla sin iPhonebilder med. Den andra är en automatisk sås visp som man kan använda så att man slipper hålla koll på såsen när man lagar mat. Den tredje är att få prova på klättring (tycker att det ser så himla roligt ut!) och den fjärde bilden är en mugg som ser u som ett objektiv (perfekt för oss fototokiga människor).

Så kika in på minajulklappstips.com om du har kört fast med julklappshandlandet!

Workout apps part II

Här kommer forsättningen på inlägget om vilka träningsappar jag använder mig av.
 
Nike Training
En styrketräningsapp där man först väljer vilket mål man har (ex. get toned eller get strong) sedan väljer man svårighetsgrad och efter det så är det bara att välja vilken workout man vill ha. 
Även den här appen tilltalar tävlingsmänniskan i en genom ett slags poängsystem där man får 1 poäng per minut som man tränar. De här poängen låser sedan upp belöningar som ex. recept på smoothies.
 
Easy Abs och Killer Butt
Är styrketräningsappar de också. Till skillnad från Ab Workout och Ända Workout så är det olika träningsprogram för varje dag och dessa träningspass är 3 minuter långa.
 
Moves
En stegräknare som även mäter cykling och löpning. Här kan man även se hur långt man har tagit sig, hur lång tid man har varit aktiv och hur många kalorier man brännt. Man får även en smidig överblick över hur aktiv man varit under dagen med hjälp av en slags tidslinje.
RSS 2.0