Workout apps part I

Här har ni träningsapparna som jag brukar använda mig av!
 
 
Ab Workout och Ända Workout
Först av allt, whats up with the name? Ända workout? Haha! Men låt er inte luras av namnet, de här apparna är faktiskt ganska bra. De finnsäven för andra områden t.ex. för armar, kondition och ben. Det finns även en för yoga.
I appen väljer du hur länge du vill träna. Du kan välja mellan 5, 8 och 10 minuter men efter det tar valmöjligheterna slut (om man inte köper full-versionen) vilket är ett stort minus. Å andra sidan tar övningarna väldigt mycket och videoinstruktioner visas under hela workouten på skärmen.
 
Heart Rate
Är som det låter en pulsmätare. Appen mäter din puls med hjälp av kameran och blixten i din mobil, så att använda den under ett träningspass är varken praktiskt eller smart. Men det är ett bra verktyg för att t.ex. så hur fort du kommer ned i vilopuls efter träning och så vidare. Gör kanske inte så stor nytta, men den underhåller.
 
RunKeeper
De flesta är nog redan bekanta med RunKeeper. Det är en app som du kan använda dig av när du går,springer cyklar och lite andra fysiska aktiviteter. Appen mäter hur länge du hållit på, hur långt du kommit, din genomsnittsfart och hur många kalorier du har förbrännt.
Det finns även träningsprogram som man kan använda sig av så blir man påmind av appen varje dag och det finns en topplista för varje månad där man tävlar mot sina vänner om vem som har utfört flest aktiviteter, vilket i alla fall gör mig lite mer motiverad.

Autumn

En av de bästa sakerna med hösten (förutom att träden är så himla fina) enligt mig  är alla snygga höstskor som man kan välja mellan. Skulle inte tackat nej till att få ha alla dessa i min garderob, särskilt inte de knähöga stövllarna i mockaimitation!
Alla skorna kommer från www.have2have.se !

Saturday

Ska iväg och fira en kompis ikväll, kommer nog bli superkul. Hoppas att ni också har en toppenlördag!
 
 
 
 

Playlists

Här har ni mina träningslistor, de har inte ändrats sen i början av sommaren men det kommer in nya låtar lite då och då!
Dela gärna med er av era träningslistor! :)
 
 

Friday

Äntligen är det fredag! Har inte direkt något planerat i helgen men har längtat så mycket ändå. Ska försöka hinna fota lite nu när det är så fint ute.
 

New Camera

Lyckades övertala mina föräldrar om att köpa en ny kamera, så jag är nu mera ägare av en Canon EOS 600D. De hade ett paketpris så två batterier och en fjärrutlösare (äntligen har jag en fjärrutlösare!!) ingick. Kameran har även vridbar skärm vilket är superbra eftersom att jag tar mycket självporträtt och outfitbilder.
Har provat den lite och är verkligen supernöjd!
 
Vad har ni för kamera? :)
 

Dream Nikes

Älskar verkligen skor från Nike, särskillt freerun-modellerna. Har ju redan ett par som jag har när jag springer men vill ha ett par som man kan ha till vardags. Har inte hittat några som passar än så provade att göra några i NikeID. Skulle verkligen inte tackat nej till dessa! 
Hur ser era drömträningsskor ut? :)

Manchester

Om inte mer än 86 dagar åker jag och min skatt till England. Vi ska närmare bestämt till Manchester där vi ska se Manchester United-Tottenham.
Manchester United är ju mitt favoritlag och efter dem är det Tottenham som jag gillar mest så det ska bli superroligt! Sen så ska vi såklart shoppa också, sen får vi se om vi hinner med något mer. Vi är ju där över nyår dessutom :)
 
 
 
 
 

How bad do you want it?

Jag lyssnar alltid på den här innan match och innan träningar då jag inte är så taggad. Den påminner mig om att ingen kan göra jobbet åt mig, att jag måste vara hungrig och vilja det mer än de andra för att lyckas med mina mål.
Hoppas att ni blir lika motiverade av den som jag blir!
 

Länkbyte

Kika in på söta Olivias blogg och lämna massor av fina kommentarer till henne! I sin blogg skriver hon om sin vardag och hon lägger upp massor av fina bilder på sina outfits och vardagsbilder.
Hon lägger också upp superfina kollage med tips på kläder och hur man kan matcha dem. Så kika in på hennes blogg nu! :)
 

Autumn

autumn
 
autumn by f-hagstrom featuring michael michael kors jeans
 
Allt i kollaget kommer från www.nelly.com

Studentmössa

Nu är studentmössan äntligen beställd! Helt sjukt att jag snart har gått ur gymnasiet, att det snart inte blir någon mer matte, fysik, kemi osv. (på ett tag i alla fall)...
Så här ser mössan ut som kommer pryda mitt huvud under några dagar i juni:
 
RSS 2.0