Just do it...

Ta det lugnt. Det här är inget inlägg där jag tänker propsa på dig att träna. Det är ju det som de flesta tänker på när de hör Nikes slogan Just do it, men jag tänker på något helt annat när jag hör uttrycket...
Jag tänker på döden. Och nej, jag tycker inte att det är så jobbigt att träna att jag associerar det med att dö, jag tänker på var Nike fick sin slogan ifrån.

Nike fick nämligen inspirationen till sin slogan från Gary Gilmore, en amerikansk mördare dömd till döden. Gilmore valde att avrättas genom skjutning och 1977 när det väl var dags för hans avrättning och han tillfrågades om han hade några sista ord så sa han: ”Let’s do it!”

Gary Gilmores sista ord ändrades av Dan Wieden, som skulle utforma en slogan till Nikes nya kampanj, till Just do it. En av världens mest igenkända slogans är alltså egentligen en amerikansk mördares sista ord…

 

Länkbyte

Kika in på söta Olivias blogg! Hon skriver om allt möjligt och verkar vara en riktig toppentjej så klicka in på hennes blogg och lämna massor av gulliga kommentarer till henne! :)
 

The Last Summer Ourfit

Shorts//Bik Bok                 Shoes//Nelly                 Off Shulder Top//Gina Tricot
 

Vinnaren

Vinnaren i veckans blogg blev Ronja! Jag valde Ronjas blogg eftersom att hon har en fin och stilren design och fina bilder. Inläggen verkar genomtänkta och jag fastnade helt enkelt lite extra för Ronjas blogg. :)
Så klicka på bilden för att komma till vinnarens blogg! 
 
 
 

The Conjuring

Jag såg The Conjuring i helgen med min pojkvän och det är den läskigaste filmen jag någonsin sett! 
Filmen handlar om familjen Perron som flyttar in i ett gammalt farmhus på Rhode Island. Allt verkar gå bra, men redan efter familjens första natt i huset börjar obehagliga saker hända. 
Filmen påstås dessutom vara baserad på en sann historia så det gör den bara ännu läskigare!
 
 
 

New Category

Det känns ganska onödigt att ha en flik med musik i menyn under min header, jag lägger ju nästan aldrig upp låtar längre. Så jag tänkte ersätta den med en ny kategori, nämligen träning, eller workout som den kommer hetta i menyraden. Så från och med nu kommer musiktips hamna under fliken tips.
 
I kategorin workout kommer jag lägga upp allt möjligt som är träningsrelaterat. Där kommer jag skriva om bland annat tips på träningskläder, träningsredskap och träningsappar. Det kommer dyka upp spotifylistor och mycket annat som är träningsrelaterat.
 

No camera

Som jag skrev för några veckor sen så har jag tappat bort min laddare till kamerabatteriet. Min pojkvän hade en universalladdare som skulle funka med det batteriet men det fungerar inte det heller så det verkar som att batteriet nu är kortslutet... 
Vet inte riktigt hur jag ska göra, en ny laddare och ett nytt batteri skulle gå på ca. 700kr och min kamera är ju ganska gammal nu... Kanske lika bra att lägga de pengarna på en ny kamera helt enkelt, har spanat in en men är inte 100% säker. Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra.
Därför kommer det vara väldigt opersonliga inlägg och mobilbilder ett tag framöver nu.
 
Så vänj er vid det här...
 

Vinnaren av veckans blogg + SISTA omgången

Vinnaren i veckans blogg blev söta Jasmine! Grattis till henne! :)
 
Tänkte att jag kör en omgång till, men nu blir det sista gången på ett tag. Och eftersom att det är sista gången så blir det lite annorlunda regler.
I stället för att jag lottar fram vinnaren så väljer jag ut en blogg som jag tycker är bra den här gången. Vinnaren blir alltså den blogg som jag tyckte var bäst. 
Ni anmäler er på precis samma sätt som förut och jag drar vinnaren nästa fredag (alltså 27/9)
 
 
 

Viaplay

Att streama film har ju blivit oerhört populärt, jag har själv provat på en sådan tjänst men utbudet av filmer var inte så bra.
Viaplay verkar däremot ha ett superbra utbud med massor av nya filmer och serier så  jag är jättesugen på att prova på det och se hur det funkar.

 Och det kostar ju bara 79 kr i månaden. Sen finns det ett sportpaket som man kan välja, då får man både tv-program, film och sport. Det är ju helt perfekt för oss som gillar att titta på sport.
Dock så kostar det 249 kronor i månaden, men det är det ju säkert värt. Viaplay har ingen bindningstid heller så det är ju superbra!
Viaplay har dessutom säsong 1-9 av Grey’s Anatomy. Gillar verkligen den serien men jag slutade följa den eftersom att jag hade missat flera avsnitt, så om jag skaffar viaplay så kan jag ta igen det som jag har missat.

Ootd

 

Earphones

Var ganska trött på mina öronsnäckor, de såg inte direkt vita ut längre och var allmänt tråkiga bara. Men så hittade jag lite pärlor när jag städade mitt rum, så klippte i dem och satte på dem på öronsnäckorna. Tog ett tag, men blev helt okej. Nu är det lätt att se vilka som är mina i alla fall :)
 
RSS 2.0