More than offensive advertising?

Tänker ni mycket på vad för reklam som visas på er blogg och andra sidor som ni hänger på?
Det gör jag och i största möjliga mån försöker jag ha reklam på mina sidor som jag kan stå bakom. På min lookbook-sida går tyvärr inte det. Den är fylld av annonser från American Apparel. Annonser som vid första anblicken är stötande och äckligt sexistiska. Men om man skrapar lite på ytan finner man kanske något ännu värre.
 
Det senaste inlägget, som heter "Do you like kissing?", av Genusfotografen visar en sida av American Apparel som de flesta av oss nog inte ens kunnat ana. Jag har själv stått och tvekat för att gå in i deras affärer och försökt övertala mig själv med att nog för att deras annonser är förskräckliga, men det är inte mer med det. Men det kan faktiskt vara mer med det. Det kan vara mycket mer med det, vilket man kan läsa i genusfotografens inlägg som ni kan läsa här.
Som tur är satte jag aldrig min fot i någon av deras butiker och det kommer jag förmodligen aldrig att göra heller.
 
Eller borde det stå American Dirtbags?
Kommentarer
Postat av: Christine Larsson

Bra skrivet, hoppas fler tar avstånd!

2014-04-28 @ 19:48:17
Postat av: Julclaude - Nudity is not a crime!

Har varken handlat eller gått in i affären. Men har sett reklam bilder och måste hålla med dig - väldigt osmakliga. Trodde först det var något helt annat än reklam för kläder, just too much - de borde skärpa sig med tanke på deras målgrupp.

2014-04-29 @ 01:35:02
URL: http://vanissajulclaude.devote.se/

-Jag gör gärna bloglovinbyten och länkbyten, så är du intresserad av det så är det bara att fråga!
-Har du en tävling i din blogg? Tipsa mig i så fall!
-Alla bilder i bloggen är fotade av mig om inget annat sägs. Då får gärna låna bilderna, men länka mig i så fall och fråga hellst innan!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (our dirty little secret)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback