What's next?

I tisdags var sista dagen för att söka till högskolor och universitet. Sökte ni till något? Eller läser ni något redan kanske?
 
När jag började natur var jag säker på att jag skulle söka allt det där som man förväntas söka när man läst naturvetenskap. Under det andra året blev jag så himla skoltrött och bestämde mig för att ta ett sabbatsår. Men jag tyckte fortfarande att biologin och idrotten var sjukt rolig och det var då som tanken på att läsa något som har med det att göra växte fram hos mig,
 
Nu sitter jag här, med en ansökan om att gå det idrottsvetenskapliga programmet med inriktning på coachning på Karlstads universitet. Och med mitt 1.45 på högskoleprovet kommer jag komma in. Så där kommer ni hitta mig till hösten.
 
Jag är fortfarande skoltrött till viss del, men det är mattematik och andra räkneämnen som jag inte tål just nu. Men att få läsa om idrott och hälsa, som jag har varit intresserad av i stort sett sedan jag var 6 år, kommer bli otroligt kul!
Nu kommer jag få byta ut miniräknaren mot träningsskor och jag kommer få ännu större förståelse för vad som pågår i både min kropp och mitt huvud när skuttar omkring i mina träningskläder. 
Kommentarer
Postat av: Sanna Widman

Hejsan! :)
Nu är två vinnare uppe i Veckans Blogg. Kika in och anmäl dig gärna igen.
http://sannawidman.se/2014/april/veckans-bloggar-ny-omgang-4.html#comment

Glad Påsk

2014-04-20 @ 14:10:01
URL: http://sannawidman.se
Postat av: Charlotta Hägg

Sv. Tack så jättemycket! Än så länge har påsklovet varit helt underbart:) Hur har ditt varit? Har du hittat på något extra kul? :)

och vad härligt att du känner så! Hoppas verkligen att du kommer trivas där sen =) KRAM

2014-04-20 @ 14:26:24
URL: http://charlottahagg.blogg.se/
Postat av: Louise

kul att du vet vad du ska läsa! Den utbildningen är ju väldigt ny dessutom, läser själv psykologi på Kau så har lite koll på dom olika utbildningarna som finns :)

2014-04-22 @ 19:04:11
URL: http://loisjohansson.blogg.se
Postat av: nathalie

så fin du är <3

2014-04-24 @ 23:26:36
URL: http://kstew.devote.se
Postat av: Anna

Fin blogg och du är också grymt fin! :)
Visst är det roligt när man trots skoltrött känner sig laddad att läsa :)
Själv har jag sökt 2 helt olika utbildningar, det ena är hovslagarutbildning och det andra är småkurser inom robotteknik och CNC-teknik. Det är ju något som intresserar en mycket då kanske man blir motiverad och som du, intresse av idrott och sånt sedan småbarnsben får just utbilda dig inom just det :)

2014-05-13 @ 16:14:59
URL: http://enlitendalkulla.blogg.se/

-Jag gör gärna bloglovinbyten och länkbyten, så är du intresserad av det så är det bara att fråga!
-Har du en tävling i din blogg? Tipsa mig i så fall!
-Alla bilder i bloggen är fotade av mig om inget annat sägs. Då får gärna låna bilderna, men länka mig i så fall och fråga hellst innan!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (our dirty little secret)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback