Theft

Har haft en jättebra start på Karlstads universitet och det har verkligen varit skitkul!...Fram tills igår...
Min väska blev nämligen snodd under nollningen igår. Hade verkligen allt i den. Plånboken med alla kort, legg och biljetter till studentfester och bio, och inte minst busskortet...
Och min kära mobil var så klart där i också. Så har fördrivit dagen med att ringa runt till polisen och spärra alla kort och letat efter de saker jag behöver ersätta.
Hade en ny fin jacka som jag hade tänkt visa er i väskan också. och mina favoritconverse... Så det suger verkligen det här...
 
Har ni någon gång blivit utsatta för stöld? Hur gick det för er, fick ni tillbaka grejerna?
 
Hej då älskade mobilen...
 

University

Då var första dagen på universitetet avklarat och det här känns tokbra! Ska iväg på lite lära-känna lekar nu med studentföreningen
 

Back to school backpacks

Många av er har nog redan börjat skolan, men imorgon är det min tur! Funderar på att köpa en ny skolväska och har fastnat för ryggsäckar på senaste tiden. Hittade dessa godbitarna på modekungen och funderar på att köpa 2:an eller 4:an... :)
 
1. Ice Breaker      2. Moss      3.Take me with you      4. Game Over       5. Classic        6. Comp
 

Long time no see

Nu är det på tok för länge sen som jag skrev här... men det blev så mycket kring studenten så jag hann inte med och sen efter det har det bara strulat.
Min dator fungerar inte just nu men jag håller på och försöker fixa det. Har dessutom inte photoshop längre så jag har inte haft någon lust att ta tag i bloggen..
 
men det är inte bara tråkiga saker som hållit mig från bloggen. Jag har haft fullt upp med att träna fotboll och inte minst med att träna på mitt egna aerobicspass! Ska på en litet utbildning imorgon med resten av instruktörerna till och med. Snart drar det igång och jag är så himla nervös! 
 
Jag har också blivit antagen till det idrottsvetenskapliag programmet på Karlstads Universitet! Ingen stor chock direkt, men ändå. Har sett schemat inför första kursen och det ser verkligen jättekul ut! Men som ni som pluggar på universitet eller högskola vet så tar det lite tid och energi att få tag på all kurslitteratur... Har fått ihop till de första 7,5 poängen liksom, haha!
 
Men nog om mig, vad har ni haft för er under sommaren? Ska ni också börja på en ny skola? Gymnasiet? Högskola/Universitet? Eller jobbar ni? Tell me everything!
 
 
Så här kommer jag gå klädd ofta till hösten alltså, så det är bäst att ni vänjer er ;)
RSS 2.0