Dresses

Hade samlat på mig en del poäng på She Inside som skulle försvinna vid årsskiftet. Så jag passade på och klickade hem två klänningar inför den varmare delen av året.
Lyckades även få med mig ett armband och ett halsband ,em det fanns inga bra bilder på dem så ni får se dem senare.
Krigade i rean igår också, så jag ska försöka fixa en boxingday haul och sen ska jag visa vad jag fick i julklapp också.

The Hunt

Vi alla har nog hittat både ett och annat som vi skulle vilja ha när vi surfat runt och kikat på instagram. Ibland kan man bli nästan lite tokig, eftersom att man inte vet var man kan få tag på det som man sett och tanken att "Någon MÅSTE ju veta var man kan köpa den här!" har nog slagit oss alla.
 
Just den tanken har skaparna av appen "The Hunt" tagit fasta på. De har skapat en app där man kan lägga upp en bild med beskrivning på det som man vill hitta. Sedan hjälps alla åt att hitta just det där plagget som du suktar efter.
 
Har provat att ladda upp lite bilder och har faktiskt fått många bra tips, så jag rekomenderar verkligen den här appen. Att scrolla igenom appen ger också inspiration och man blir själv glad när man hjälpt någon att hitta deras drömplagg. Med andra ord så är appen bra på alla sätt och vis!
 
 

Some christmas decorations

Jag har aldrig varit särskilt förtjust i julpynt. Mina föräldrar har nästan tvingat mig att hänga upp en julstjärna på mitt rum varje år... Men i år kände jag för att fixa till det lite.
 
Det blev inte så juligt utan det blev mer vinterpynt. Jag använde mig mest av saker som jag redan hade som den stora flaskan och glasvasen. Köpte en rulle med spetsband på TGR, lite prayfärg på Biltema och resten har jag hämtat från naturen. 
Allt som allt har "julträdet", vinterkottarna och ljuslyktan kostat mig under 100-lappen.

Addiction

 Har fått dille på french toast på senaste tiden. Så himla gott och enkelt! Man har ju i princip alltid ingridienserna hemma :)
Har även en juligare variant på french toast som jag bjussar på någon dag snart!
 

Here we go again

Nu har jag snart läst min första termin på Karlstads Universitet och som ni kanske har märkt har det ekat ganska tomt här... Har egentligen inte haft så mycket att stå i, utan har valt att prioritera bort bloggen för att leva livet i stället.
Men på senaste tiden har det börat klia i fingrarna igen och jag har samlat på mig lite material, så nu tänkte jag dra igång igen!
Stort tack till alla som kikat in här fastän det inte funnits något nytt, ni är guld värda!
RSS 2.0