New week, new schedule

Då var det dags för vecka två av min träningsperiod för idrottsuppgiften. Så här kommer alltså denna träningsvecka se ut.
 
Hur ska ni träna denna veckan? :)

Newly ordered

Klickade hem ett par nya free runs i fredags. Hade kikat på ett par mer mintblå på stadium men de tog slut, men hänger definitivt inte läpp för att det fick bli de här i stället!

New soccer shoes

Tog en snabbtitt på Stadium här om dagen och såg att Mercurial Vapor ix fg i orange och gult som jag trånat efter sedan de kom ut fanns för 500:-. Hade dock inte råd då så de fick stå kvar, men så kom Patrick hem med dem dagen efter, så är skyldig honom just nu, haha.
Måste ju passa på när jag väl hittar fotbollsskor i min storlek, har ju 35,5 så det är inte det lättaste.

Workout schedule

Har en uppgift i drotten just nu där vi skulle göra en hälsoprofil på oss själva och utifrån den bestämma oss för ett mål som vi ska träna för i 4-6 veckor.
Eftersom att fotbollssäsongen snart drar igång så blev mitt mål att få bättre kondition genom att försöka slå min bästa tid för 5 km från förra året som var 31 min och 36 sekunder (inte speciellt bra...haha)
Så här ser träningsschemat ut för den här veckan. Blir lite av en mjukstart... :)

Perfection

Hittade den perfekta off shoulder-topen på Gina Tricot. Modellen är verkligen hur fin som helst och så finns den dessutom i våriga och fräscha pastellfärger. Så stort tips!
 
 

Cinema

Äntligen helg igen! Inviger ledigheten med ett biobesök med Patrick, igen.
Den här gången är det The Grand Budapest Hotel som ska visas på duken. 
Ha en bra kväll! :)

Spring Inspiration

 
Sofisticated Spring
 
Sofisticated Spring by f-hagstrom featuring black tops
Casual Spring
 
Casual Spring by f-hagstrom featuring red shoes

Spring News

Har efter många om och men lyckats hitta det perfekta paret kostymbyxor! Alla jag provat hittils har varit för långa för mina korta ben men dessa hade perfekt längd.
Linnena kommer göra sig bra i basgarderoben, det blommiga kommer nog bli superfint med slitna jeansshorts till sommaren.
 
 
 

Train Hard

Dags för ett aerobicspass igen. Inte många gånger kvar nu, men det gör inget för nu har vi gått på gräs i fotbollen.
 
 

Dallas Buyers Club

Patrick och jag bestämde oss för att fira att mitt gymnasiearbete var färdigt i fredags så vi åt på restaurang och avslutade kvällen med bio.


Filmen som vi beskådade på den stora duken var Dallas Buyers Club. Filmen börjar år 1985 med att narkomanen Ron Woodroof blir diagnostiserad med HIV och får beskedet att endast 30 dagar kvarstår av hans liv. Ron vägrar acceptera sitt öde och börjar därför smuggla in läkemedel som ännu inte är godkända i USA.

 

Tyckte att filmen var väldigt bra och det är inte speciellt förvånande att McConaughey och Leto fick motta Oscars för sina insatser i dramat. Storyn presenterar många tänkvärda dilemman som jag fortfarande inte har kunnat släppa. Tänk er själva, vad skulle du göra om du var dödsdömd? 

 

What's going on

Nu har det stått tomt här allt för länge... Stort tack till er som tittar in varje dag ändå, ni är guld värda!
En av anledningarna till avsaknaden av uppdatering är så klart skolarbete. Har äntligen skrivit färdigt mtt gymnasiearbete och är snart färdig med sista uppgiften i retorikkursen.
En annan anledning är träning och det fina vädret och den största anledningen är att jag skrivit mitt CV och börjat söka jobb. Det vore verkligen hur skönt som helst att få ett extrajobb och sommarjobb så att man klarar sig efter studenten...
På tal om studenten, här är en liten sneak peak på studentklänningen.
 

White Walls

Bikinis

Drömde mig bort till varmare dagar och kikade på bikinis på sheinside. Funderar på att klicka hem 2:an eller 5:an. Lite tidigt att köpa bikini kanske, men det gäller att vara förberedd ;) 
Sheinside Swimwear
1. Här!     2. Finns här! (Min favorit)     3. Här!     4. Hittar ni här!     5. Här! (Också en favorit)
6. Här hittar du den!     7. Här!     8.Finns här!

Super Mario 3D World

Vad inte många vet är att jag är lite av en spelnörd. Jag håller inte på med CS eller andra förstapersons krigsspel men spel som Super Mario, Zelda, Rayman, Ni No Kuni och Fifa ligger mig varmt om hjärtat.

 

Just nu håller Patrick och jag på och spela Super Mario 3D World och det är verkligen så himla mysigt! Är just nu i slutet av värld 6 så vi har en del kvar också, men hittills är det verkligen ingen besvikelse.
Jag gillar verkligen spel som man kan spela tillsammans och i det här spelat kan man spela upp till 4 personer samtidigt så det passar ju bra. Om man sedan väljer att hjälpas åt eller förstöra för varandra väljer man själv, haha.
Att de olika spelfigurerna är olika bra på att springa och hoppa är ett plus i kanten, på minner om the old days när man spela i sin gameboy.

Running playlist

Nu får våren och sommaren skynda på, blir snart galen om jag inte får ge mig ut i mina joggingspår i skogen. För tillfället är det för blött och geggigt, får bara skavsår om jag ger mig ut nu.
I väntan på värmen slängde jag ihop en ny spellista för löpningen. Kommer inte kunna stanna när jag lyssnar på den här. (Klicka på bilden för att komma till spellistan)

 
Vilka låtar är ett måste för er när ni springer?
RSS 2.0