Vinnarna i veckans blogg

Den slumpade vinnaren:
 Vinnaren som jag valt ut:
 
(klicka på bilderna för att komma till deras bloggar)
 
Detta var sista tävlingen på ett tag. Tack till alla som har varit med! :)
 

New workout shoes

Köpte nya träningsskor från Under Armour (mitt favoritmärke typ) för ett tag sen. Gick in dem under en tid men nu har jag äntligen testat vad de går för och jag är definitivt inte besviken!
De sitter väldigt skönt på foten, har en rejäl sula som dämpar stötar riktigt bra och de känns lagomt stabila. Sen så är de ganska snygga också ;)
För mig passar de perfekt med andar ord och jag rekomenderar dem verkligen. Men alla har olika fötter så sitter inte som handen i handsken på alla såklart!
 

Vinnarna av veckans blogg + ny omgång

Den slumpade vinnaren:
 
Och vinnaren som jag har valt ut:
 (Klicka på bilderna för att komma till bloggarna)
 
 
Vann du inte eller vill du vara med igen? Var då med ännu en gång!
Vinnarna dras nästa måndag, lycka till!
 

The last outfit of summer

 
 

Tired

Har äntligen blivit frisk (har haft en förkylning som suttit i sedan jag började skolan) så har kunnat träna igen. Skulle mjukstarta lite i skolan när vi skulle testa på stavgång på lektionen igår hade jag tänkt. Stavgång kunde ju inte vara så jobbigt liksom?!

Men någon mjukstart bev det inte! Vi var i skogen och höll på med olika intervaller i form av lugnt tempo, vanlig stavgång och sprättande stavgång (helt klart roligaste namnet).
Körde även backträning och i teräng och man fick upp ett rejält flås. Funderar nästan på att köpa mig ett par stavar att ha när jag promenerar som återhämtningsträning. Man får ju med så månag fler muskelgrupper då.
 
Har även haft ett aerobics/styrka pass igår. Första gången jag provat på att leda styrkepass, men det gick helt okej. Det börjar nästan bli kul att vara instruktör nu. Men det är fortfarande nervöst kan jag säga!
 
Idag blev det återhämtningsträning i form av lugn promenad och väldigt lätt syrka för min del.
Har ni tränat idag? I så fall vad? :)
 

Halloween

Är det för tidigt för att börja tänka på halloweenkostymen eller? Jag har redan tänkt ut min i alla fall, ska ju antagligen på tacksittning med temat "Ursäkta, jag kom fel" så kan använda utklädnaden två gånger.
 
Och glöm inte att anmäla er till veckans blogg!

10 things you didn't know about me

 
Enligt min omgivning så låter jag som Pikachu när jag nyser. 
Jag är ungefär ¼ finsk.
Jag älskar att läsa och sitter allt som oftast med en bok i högsta hugg på bussen.
Och på bussen använder jag alltid bälte om det finns.
Jag varken dricker, röker eller snusar. Tycker att det är så himla onödigt att hålla på och förstöra sin kropp på det viset, särskilt om man som jag tränar. Har bara provat på det förstnämnda av dem och tyckte inte det var speciellt supergott egentligen så jag avstår från det då det helt enkelt inte är värt det.
För att återkoppla till den förra så blir jag sjukt äcklad av cigarettrök. Brukar till och med hålla andan när jag går förbi någon som röker.
Jag är 156 cm lång och har skostorlek 36. Hade länge 35 men antingen har jag börjat använda skor som är mindre i storleken eller så har mina fötter växt. Hurra! 
 
Jag gillar att spela tv-spel. Brukar inte direkt spela de mest brutala spelen där man skjuter ned varandra osv. men tycker verkligen om Zelda-spelen, Super Mario-spelen, Ray Man, Ni No Kuni och inte minst Fifa. Spelar alltså mest av Nintendo.
Jag är jätterädd för sprutor, knivar och aliens… Efter en incident i Oslo har jag nu också utvecklat lite av en fobi för duvor. 
Jag föddes med ett ganska vanligt hjärtfel. Jag hade hål i hjärtat helt enkelt men det växte ihop och jag är fullt frisk. Har inga minnen av när jag hade hjärtfelet heller, var så liten då.
 
Nu vet ni lite mer om mig!

Vinnarna av veckans blogg + ny omgång

Den slumpade vinnaren:
(Klicka på bilden för att komma till bloggen)
 
Vinnaren som jag har valt ut:
(Klicka på bilden för att komma till bloggen)
 
Sugen på att vara med igen?
 Vinnarna dras nästa måndag!
 
RSS 2.0