Hair essentials

Batiste torrschampo använder jag nästan varje dag, eftersom att jag försöker duscha håret så lite som möjligt. Tycker att det funkar bra och de flesta som jag känner använder sig av det.
 
Loréal Paris Excellence Cream har jag använt för att färga mitt hår hemma under en längre tid. Tycker att det blir en fin färg, inte för blond och inte för gulaktig, utan det ser naturligt ut. På sommaren bleks mitt hår till den här nyansen dessutom så då behöver jag inte färga, vilket är ett stort +.
 
Guldiga hårnålar kan jag inte leva utan! Hade svarta förut men de syns ju så väl i blondt hår så jag har letat som en galning efter färger som passar oss blondisar. Det skulle vara ännu bättre om de inte var så glansiga dock...
 
Hårrosett i spets. När jag inte har en aning om hur jag ska ha håret men vill få det att se ut som att jag lagt tid på det använder jag den här. En hårrosett kan få vilken frisyr som helst att se söt ut! (Tro mig, jag har testat)
Kommentarer
Postat av: cecilia

jag borde testa torrschampoot!

2015-01-31 @ 13:01:29
URL: http://candersson.bloggplatsen.se

-Jag gör gärna bloglovinbyten och länkbyten, så är du intresserad av det så är det bara att fråga!
-Har du en tävling i din blogg? Tipsa mig i så fall!
-Alla bilder i bloggen är fotade av mig om inget annat sägs. Då får gärna låna bilderna, men länka mig i så fall och fråga hellst innan!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (our dirty little secret)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback