Sealoe

Har äntligen införskaffat mig ett nytt skal till min iPhone. Har kikat på detta länge och slog äntligen till. Skalet är från sealoe.se!

Hair essentials

Batiste torrschampo använder jag nästan varje dag, eftersom att jag försöker duscha håret så lite som möjligt. Tycker att det funkar bra och de flesta som jag känner använder sig av det.
 
Loréal Paris Excellence Cream har jag använt för att färga mitt hår hemma under en längre tid. Tycker att det blir en fin färg, inte för blond och inte för gulaktig, utan det ser naturligt ut. På sommaren bleks mitt hår till den här nyansen dessutom så då behöver jag inte färga, vilket är ett stort +.
 
Guldiga hårnålar kan jag inte leva utan! Hade svarta förut men de syns ju så väl i blondt hår så jag har letat som en galning efter färger som passar oss blondisar. Det skulle vara ännu bättre om de inte var så glansiga dock...
 
Hårrosett i spets. När jag inte har en aning om hur jag ska ha håret men vill få det att se ut som att jag lagt tid på det använder jag den här. En hårrosett kan få vilken frisyr som helst att se söt ut! (Tro mig, jag har testat)

Reversible DIY

Det finns ett väldgt enkelt sätt att piffa upp en annars ganska tråkig klänning. Och det bästa med detta DIY är att det inte är permanent!
 
 
Allt du behöver är:
En klänning
En hårsnodd
 
Så här såg klänningen ut innan.
 
Vänd klänningen ut och in och lägg edn platt på golvet.
Ta tag i en del av kläningen och gör precis som när du sätter upp håret i en hästsvans. 
 
Vänd klänningen och prova hur det ser ut och gör eventuella justeringar.
 
Så här blev min klänning den här gången (det blir ju aldrig exakt samma resultat). Det blev ingen jätteförändring mer än att den blev kortare och att den är lite intressantare nu.

Workout journal

Jag har haft lite svårt att komma igång ordentligt med träningen, så jag bestämde mig för att fixa en träningsdagbok. Hade ett rosa block liggande som jag gillar så jag skrev bara i den, nothing to fancy.
 
RSS 2.0